Savršen

spoj

estetike

i funkcionalnosti

More

PROZORI

za štednju

energije

i zdravo stanovanje

More

Otkrijte

prolaz

u novu

dimenziju

More
Prethodna
Sljedeca

O nama

Iskustvo, znanje i predanost naših stručnjaka, rad na najsuvremenijim strojevima uz informatičku podršku svim fazama pripreme i proizvodnje, dugogodišnja suradnja s vodećim evropskim proizvođačem PVC profila KÖMMERLING i renomiranim imenima u području proizvodnje alu-sistema su garancija da ćete u svako momentu dobiti pravu protuvrijednost za uloženi novac.

Tvrtka Alpro Šardi osnovana je među prvima u Hrvatskoj u našoj domeni poslovanja, i u međuvremenu smo izrasli u dinamično poduzeće koje se uspješno natječe u tržišnoj utakmici i nalazi svoje mjesto u samom vrhu hrvatskih proizvođača PVC i alu stolarije.

I najvažnije: zadovoljstvo sada već tisuća naših kupaca u svim dijelovima Hrvatske najbolje su preporuke da prilikom gradnje novog ili sanacije postojećeg objekta odaberete upravo nas.

Više ...

Priče o uspjehu

Četvrt stoljeća kvalitete i rasta

Gledati unaprijed

U nešto manje od 25 godina postojanja, poduzeće je od male radionice u garaži obiteljske kuće izraslo u jednog od najvećih proizvođača PVC i alu stolarije u Hrvatskoj,  s zavidnim brojem izvedenih objekata širom naše zemlje, ali i u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj... Ukratko, priča o uspjehu koja još uvijek traje.

  • 11.10.2017
Alpro Šardi

Prozori i vrata za graditeljstvo sutrašnjice

Kad budete stajali pred odabirom vašeg prozorskog sustava, nemojte misliti da su svi prozori jednaki. Svaka receptura materijala od kojeg je izrađen prozor je drugačija, a molekularne modifikacije i dizajn profila utječu na otpornost, izolacijske vrijednosti, estetski doživljaj i trajnost prozora.

  • 30.10.2017

Novosti

Energetska obnova

Tvrtka Alpro Šardi je od samog početka uključena u energetsku obnovu obiteljskih kuća i višesta

Fondovi EU

Alpro Šardi d.o.o. je korisnik sredstava Operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europsk

  • Gospodarska ulica 1, 40 314 Selnica

Alpro Šardi d.o.o.

Gospodarska ulica 1, 40 314 Selnica

Telefon

Fax

E-mail

info@alpro-sardi.hr